Mărirea penisului – miraj sau realitate?

Marirea penisului este unul dintre cele mai importante deziderate ale sexului tare. Fie ca este vorba de satisfacerea partenerei, viagra sale fie ca este expresia orgoliului masculin sau a senzatiei de putere si dominare, un penis mare confera barbatului încredere si siguranta în relatia cu sexul frumos.

Online-ul este plin de tot felul de solutii miraculoase pentru marirea penisului, de la pastile cu preturi piperate pâna la exercitii cu greutati care se atârna de organul copulator.

Ei bine, visele celor care spera într-o augmentare miraculoasa prin îndoparea cu pastile vor fi spulberate. Singura metoda de marire a penisului este chirurgia plastica si reparatorie. Se disting astfel 2 situatii în care se practica augmentarea peniana: interventii reparatorii pentru pacientii cu micropenis (care asociaza si tulburari functionale) si interventii estetice pentru pacientii care doresc sa-si îmbunatateasca aspectul vizual al penisului în stare flasca (neerectila) - "sindromul de vestiar".

CHIRURGIA PLASTICÃ

1. Sectionarea ligamentelor suspensor si fundiform (car tin o portiune din radacina penisului în abdomen), poate aduce o crestere în lungime de pâna la 5 cm, în functie de particularitatile anatomice individuale. Este o metoda de augmentare în lungime.

2. Injectarea de grasime prelevata de la nivelul abdomenului în penis (penoplastie) asigura o crestere a circumferintei cu pâna la 5 cm. Injectarea neuniforma poate duce la un aspect noduros. Cu timpul, grasimea se resoarbe si penisul revine la dimensiunile initiale. Procedura este o metoda de crestere în grosime.

CHIRURGIA REPARATORIE

3. La pacientii cu micropenis se practica introducerea unei proteze peniene semirigide în corpii cavernosi, pentru aducerea penisului la dimensiuni cât mai aproape de normal si pentru asigurarea functiei erectile. Este o metoda de augmentare în lungime.

Pentru cei care nu vor sa apeleze la chirurgie, cea mai la îndemâna metoda pentru cresterea confortului psihic ramâne epilarea inghinala, care lasa penisul descoperit si îl face sa para mai mare. Înainte de a apela însa la orice fel de tehnica pentru marirea penisului, este bine de stiut ca dimensiunile normale în stare flasca sunt de 8-10 cm si de 15-18 cm în stare erecta.

Comments  

# Dan 2018-09-14 11:24
Cu siguranta ca toti barbatii isi doresc sa aiba o dimensiune mai mare a penisului, dar nu toti au fost inzestrati de mama natura, asa ca trebuie sa se obisnuisca cu ceea ce au.
Reply | Reply with quote | Quote
# Auras 2018-07-05 13:42
Viata sexuala cred ca se poate imbunatati, dar de marire , nu stiu.
Reply | Reply with quote | Quote
# George 2018-06-11 11:54
Nu stiu daca cu ajutorul suplimentelor se poate obtine o crestere a penisului, dar pe mine ma intereseaza o crestere a performantelor sexuale si cu siguranta pentru asa ceva exista si suplimente care isi fac bine treaba.
Reply | Reply with quote | Quote
# Marcel 2018-06-04 11:13
Pentru imbunatatirea performantelor sexuale eu am experimentat rezultate bune cu produsul xtrasize. Sunt multumit de rezultatele obtinute in cele doua luni de cura.
Reply | Reply with quote | Quote
# Cornel 2013-08-22 08:03
Eu am obtinut o marire de 2 cm in 3 luni cu suplimentul Xtrasize. Nu credeam ca functioneaza, dar ma bucur ca m-am inselat!
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh