Health & Beauty Expo

online Helvetica, cialis sans-serif; text-align: justify; padding: 0px; margin: 0px;">

HEALTH & BEAUTY EXPO – 25-27 NOIEMBRIE 2011 SALA PALATULUI, EDITIA a II-a

Expozitie, conferinte, demonstratii sportive

Health & Beauty Expo este un concept international, care uneste sub acelasi acoperis doua concepte primordiale pentru fiinta umana: sanatatea si frumusetea.

Health & Beauty Expo porneste de la ideea ca frumusetea merge mana in mana cu o viata sanatoasa. Orice persoana, cu adevarat sanatoasa, radiaza de frumusete si orice persoana, cu adevarat frumoasa, radiaza de sanatate.

In ultimii ani, industria sanatatii si a frumusetii a evoluat atat de mult, incat trebuie sa depunem tot efortul pentru a tine pasul cu aceasta evolutie. Ne trebuie un loc unde sa aflam care sunt ultimile realizari in domeniul sanatatii si frumusetii si sa le alegem pe cele mai benefice pentru noi.

Expozitie: Cabinete medicale; Cabinete stomatologice; Cabinete psihologice; Centre de tratament; Servicii medicale la domiciliu; Farmacia si lanturi farmaceutice; Aparatura, echipamente si dispozitive medicale pentru acasa; Banci celule stem; Importatori si producatori suplimente nutritive; Centre gimnastica medicala; Banci si societati de asigurari medicale si de viata; Centre de prevenire si tratare a diabetului; Cabinete de nutritie; Asociatii medicale si psihologice; Fundatii din domeniul sanatatii Cosmetice; Parfumuri; Produse ingrijire corporala; Centre wellness & Spa; Centre de fitness aerobic, pilates, tae-boe; Saloane de infrumusetare; Centru de chirurgie estetica; Centre de remodelare corporala; Diverse tipuri de masaj, Produse si tratamente pentru slabit; Produse si tratamente anti aging; Produse dietetice; Aparatura pentru slabit; Produse machiaj;

La acest eveniment participa specialisti de top din domeniile sanatatii – medicina si psihologie - si frumusetii precum: Profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi – director al Insitutului de Cercetari Alimentare Bucuresti, Mihaela Bilic – nutritionist, Dr. Ana Culcer -Medic primar pediatru-neonatolog, Seful sectiei de Nou Nascuti din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti, Membru fondator in Asociatia Secretul Evolutiei, Dr. Simona Maria Vladica - Doctorand la Universitatea Bucuresti, Lector Universitar– Facultatea de Psihologie, Universitatea Ecologica din Bucuresti, Steluta Tudose – terapeut, Mihaela Popa – psiholog si psihoterapeut – trainer dublu abilitat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului , Musat Alexandru – fizician, Cori Gramescu – antrenor fitness, Dr. Cristian Andrei – neuropsihiatru, psihoterapeut, Dr. Cristian Panaite -Medic Doctorand Diabet, Nutritie si Boli metabolice, Mona Georgescu – trainer, psiholog, Eduard Ezeanu – trainer, Ilie Marinescu – psiholog autor al cartii “Puterea Vointei” , Liviu Plesoianu – trainer, Ligia Pop – raw vegan chef, Rodica Tucra – estetician, Elena Marineci – trainer, Vasile Paun - doctor in managementul riscurilor, conferentiar în managementul informaţiilor, orator inspirational, mentor în leadership intuitiv şi antreprenor social.

Locuri limitate !

Inscrie-te chiar acum la :

http://www.health-beauty-expo.com/conferinte/

Editia romanesca a expozitiei Health and Beauty va aduce toate inovatiile companiilor internationale din domeniile sanatatii si frumusetii chiar , in centrul capitalei Romaniei: Bucuresti, Sala Palatului. Veti avea posibilitatea sa intreprindeti o noua activitate, sa gasiti parteneri de afaceri sau doar sa veniti si sa va bucurati de frumusetea expozitiei noastre cu atmosfera ei plina de viata, de seminariile si conferintele sustinute de catre specialist din domeniu si de demonstratiile sportive: fitness, aerobic, zumba, kangoo jumps, tae bo, pilates, rebound., prezentate de cluburi si asociatii sportive de renume.Si nu in ultimul rand pentru ofertele, reducerile si demonstratiile de make-up, hair styling si nail art  care vor avea loc in cadrul evenimentului.

INTRAREA LIBERA !

Daniela Cristea
PR Manager
Tel: 021.411.73.95
Mobil: 0726.10.33.57
Site: www.health-beauty-expo.com

Add comment


Security code
Refresh