Congresul National de Reumatologie 2012

Societatea Romana de Reumatologie anunta inceperea inscrierilor pentru Congresul de Reumatologie ce se va desfasura in perioada 25-27 octombrie 2012 la Muzeul de Arta Bucuresti, pilule look sala Auditorium.

Anul acesta propunem citeva noutati: Sclerodermia, Guta, Miozitele si Vasculitele vor avea spatii largi alocate. Inaintea congresului se va organiza Primul curs postuniversitar Sud-Est European in Reumatologia Pediatrica si a Adultului. Invitati din tara si strainatate vor tine prelegeri atit la curs cit si in cadrul congresului. Elemente practice de capilaroscopie, evaluarea echografica in reumatologie sau scorurile radiologice si RMN sunt numai citeva din temele propuse pentru acest curs. Urmariti situl SRR pentru a afla noutati din timp.

Accesati Programul Stiintific pe siteul www.srreumatologie.ro

Taxe de participare:
- pana la 1 septembrie 2012
membru - 450 RON
ne-membru - 550 RON
medic rezident/pensionar - 250 RON

- dupa 1 septembrie 2012
membru - 550 RON
ne-membru - 650 RON
medic rezident/pensionar - 350 RON

Taxa se va achita in contul RO13RNCB0082001042050023, deschis la BCR, beneficiar SOCIETATEA ROMANA DE REUMATOLOGIE, Cod fiscal 8345234, mentionand serviciile platite si specificand numele intreg al titularului.

Date importante:
1 iulie 2012, data limita trimitere rezumate
1 septembrie 2012, data limita inscrieri taxa redusa

Pentru inscrieri puteti contacta organizatorii:
Anda Grecu - 0748.100.282 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cuvantul Presedintelui

Stimaţi colegi,

Am plăcerea şi onoarea  în numele Comitetului de Organizare să vă invit la a 16-a ediţie a Congresului Naţional de Reumatologie, ce se va desfăşura în Bucureşti, în  perioada 25-27 octombrie 2012, sala Auditorium a Muzeului Naţional de Artă al României.

Programul ştiinţific al Congresului cuprinde subiecte ce atestă progresele înregistrate în ultimii ani  în  lupusul eritematos sistemic, sclerodermie, miozite, vasculite sau guta.  Spaţii largi vor fi acordate şi discutării unor cazuri clinice dificile întâlnite în practica curentă.

În acest an, Congresul Naţional va fi precedat, între 23 şi 25 octombrie, de Primul  Curs postuniversitar Sud-Est European (SEE) dedicat Reumatologiei Pediatrice şi a Adultului. Locaţia cursului este hotelul Novotel Bucureşti. Personalităţi de prestigiu din ţară şi străinătate vor ţine prelegeri atât în cadrul Cursului cât şi al Congresului. Elemente practice de capilaroscopie, evaluarea ecografică în reumatologie dar şi importanţa diagnosticului precoce în bolile mediate imun sunt numai câteva din temele propuse pentru acest curs.

Sperăm că şi acest eveniment va deveni o tradiţie şi va reprezenta începutul unei colaborări fructuoase cu colegi reumatologi din străinătate, o oportunitate pentru iniţierea unor programe regionale de cercetare ştiinţifică în domeniul reumatologiei.

Vă aşteptăm cu drag.

Prof. Dr. Ruxandra Ionescu

Preşedinte Societatea Româna de Reumatologie

Add comment


Security code
Refresh