Congresul Național de Medicină Internă 2012

Al 12-lea Congres Na?ional de Medicin? Intern?, cheap look cel mai mare congres medical din România

Călimăneşti - Căciulata, 28-31 martie 2012

Joi, 29 martie 2012, la Călimăneşti - Căciulata, se vor deschide lucrările celui de al 12-lea Congres Naţional de Medicină Internă organizat de Societatea Română de Medicină Internă (SRMI).

Eveniment de înaltă ţinută academică, Congresul înregistrează un număr record de participanţi - peste 1.300 de cadre medicale (medici specialişti, rezidenţi, medici primari, şefi de secţie, profesori şi şefi de catedră).

De asemenea, pe data de 28 martie se vor organiza 3 cursuri precongres.

În paralel cu lucrările Congresului se va organiza o amplă expoziţie în cadrul căreia peste 50 de companii farmaceutice şi de aparatură medicală îşi prezintă produsele în spaţii special amenajate.

Congresul National de Medicina Internă este un eveniment de marcă în lumea medicinei interne, cel mai mare de acest gen din Romania. El reprezintă un mijloc de dezvoltare şi afirmare a celor mai buni specialişti în medicina internă, precum şi un cadru oficial de diseminare a informaţiilor cu privire la cele mai noi descoperiri în domeniu. Nu în ultimul rând, reprezintă o oportunitate pentru specialiştii în diverse discipline de a schimba opinii între ei sau cu colegi din alte ţări.

Societatea Română de Medicină Internă este afiliată la Federaţia Europeana de Medicină Internă, cea mai prestigioasă asociaţie profesională de gen din Europa, iar membrii SRMI sunt membri şi ai Federaţiei Europene de Medicină Internă.

SRMI editează publicaţia de profil "Medicina internă".

Cătălina Dinu

PR Manager

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

www.srmi.ro

www.medicina-interna.ro

Add comment


Security code
Refresh